25410 76 446
6977 444 760

Πληροφορίες

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε διακριτική συσκευασία.

Οι τιμές είναι σε ευρώ € και ενημερώνονται άμεσα, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Η πληρωμή γίνεται με:

  • Μετρητά
  • Τραπεζική κατάθεση
  • Αντικαταβολή
  • Πιστωτική κάρτα (στο κατάστημα και χρέωση από απόσταση)
  • Πιστωτική κάρτα με δόσεις
  • Και με τους κάτωθι τρόπους:

 

Δεχόμαστε πληρωμές με:
viva payments      viva logo      paypal


Δεχόμαστε τις κάτωθι πιστωτικές κάρτες:

Εντός Ελλάδας η παράδοση γίνεται εντός 1 έως 3 ημερών με την   .

 
Εκτός Ελλάδας η παράδοση γίνεται με την DHL
σε 1 - 7 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τη χώρα.

 


Για αγορές εντός Ελλάδας πάνω από 300 ευρώ που γίνονται με κατάθεση του ποσού, τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Δεν περιλαμβάνουν ασφάλιστρα και τυχόν επιβαρύνσεις.

Όλα τα προϊόντα έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας. Για χρονικό διάστημα όπως αναγράφεται.

Η εγγύηση δεν καλύπτει ζημιές που προέρχονται από κακή χρήση, αμέλεια, χτυπήματα, διαρροή ή καταστροφή μπαταριών.
Οι μπαταρίες, τα ακουστικά και οι τσάντες μεταφοράς και τα κάθε μορφής δώρα δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

Τα έξοδα μεταφοράς από και προς το σημείο επισκευής βαρύνουν τον κάτοχο του μηχανήματος και η μεταφορά γίνεται με ευθύνη του.

Μετά την αγορά του μηχανήματος παρέχουμε την καλύτερη δυνατή τεχνική υποστήριξη στον κάτοχο και πλήρες σέρβις.

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα με χρέωση της www.fotiadisd.gr στις ακόλουθες περιπτώσεις:

1. Εάν με υπαιτιότητα του www.fotiadisd.gr πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα (λάθος στη λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή κλπ). Σε αυτήν την περίπτωση, ο πελάτης δύναται είτε να μην αποδεχτεί να παραλάβει το προϊόν εξ αρχής είτε να ζητήσει την επιστροφή του. Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, σφραγισμένα, πλήρη και χωρίς καμία φθορά. Η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.

2. Εάν με υπαιτιότητα του www.fotiadisd.gr πουλήθηκαν προϊόντα κακής ποιότητας (καταστράφηκαν κατά τη μεταφορά, με κακή συσκευασία κλπ). Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης οφείλει να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος και να επικοινωνήσει με το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα. Σε περίπτωση που ο πελάτης αποδεχτεί να παραλάβει το προϊόν, το www.fotiadisd.gr δεν θα δεχτεί την όποια επιστροφή και συνεπώς δεν θα προβεί σε αντικατάσταση. Επιπλέον, σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιστρέψει το προϊόν τότε, δε θα του σταλεί νέο προϊόν και θα πρέπει ο πελάτης να προβεί σε νέα παραγγελία/αγορά. Το προϊόν θα πρέπει να επιστρέφεται στην κατάσταση που παραδόθηκε.

Στην πρώτη περίπτωση, το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής δεν δύναται να ξεπερνά τις δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους. Ο πελάτης θα πρέπει όμως να επικοινωνήσει το αργότερα εντός   24 ωρών από την παραλαβή με το κατάστημα και να ενημερώσει για τους λόγους επιστροφής. Σε περίπτωση που παρέλθει η ως άνω προθεσμία ενημέρωσης των 24 ωρών τεκμαίρεται ότι ο πελάτης αποδέχεται το προϊόν και δεν θα το επιστρέψει.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχεί στα προϊόντα που παρήγγειλε ο πελάτης, θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που το www.fotiadisd.gr θα παραλάβει τα επιστραφέντα προϊόντα. Η επιστροφή γίνεται με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη, τον οποίο θα γνωστοποιήσει στο www.fotiadisd.gr

Γενικά

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντων, ο πελάτης υποχρεούται να παραδίδει άθικτα και σε άριστη κατάσταση και όλα τα έγγραφα, τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Τιμολόγιο, Απ. Λιανικής, Εγγύηση και εγχειρίδια χρήσης κλπ).


Μεταχειρισμένα

Μπορείτε να βάλετε αγγελία πώλησης μεταχειρισμένου στο ΦΩΤΙΑΔΗΣ Φόρουμ.

Επιδείξεις μηχανημάτων γίνεται στο κατάστημα όλες τις ώρες από Δευτέρα έως Σάββατο. Την Κυριακή κατόπιν συννενοήσεως.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η www.fotiadisd.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών (Ανιχνευτές Μετάλλων - Χρυσού & Αποστάσεως, Ανιχνευτές ασφαλείας – Security, Ειδών πληροφορικής (Η/Υ , κτλ), σέρβις και συναφών ειδών) μέσω του Διαδικτύου, το οποίο ανήκει στον Φωτιάδη Κωνσταντίνο του Μάριου, με έδρα στην Ξάνθη, οδός Παναγή Τσαλδάρη 5 - 17, 67100, με ΑΦΜ 054831360, ΔΟΥ Α+Β Ξάνθης, και με αριθμό Γ.Ε.Μ.Η: 012396946000.

Περισσότερα...

Διεύθυνση Καταστήματος

Επικοινωνήστε μαζί μας όλες τις ώρες και ημέρες!

Περιεχόμενα

25410 76 446

6977 444 760


Καλέστε μας όλες τις ώρες και ημέρες!

Π. Τσαλδάρη 5 (Κεντρική Πλατεία), 671 00 - Ξάνθη

Προτείνουμε

Copyright © 2017 ΦΩΤΙΑΔΗΣ Ανιχνευτές Μετάλλων.
Κατασκευή & Φιλοξενία JustHost.gr